Beoordelingen van Café Restaurant Central Venlo

Recente recensies van Café Restaurant Central Venlo

5 sterren na 39 reviews

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk .... voor herhaling vatbaar

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke borrelplank. De bezorgtas was enorm versier! Kei leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was incompleet bezorgd, heb meteen gebeld en 20 minuten later was het resterende deel bezorgd met excuses en 3 ijskoffie’s erbij voor het ongemak. Prima opgelost en zeker aan te raden.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeeerlijk en meer dan genoeg!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een borrelplank voor thuis. Helemaal top! Aanrader!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de carpacciosalade. Bestelprocedure en bezorgopties zeer klantgericht. Wel missen we de ambience en vriendelijke bediening 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodplank je en Nacho's besteld (koud). Weer precies op de aangegeven tijd bezorgd. Duidelijke instructie erbij hoe de nacho's warm te maken. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke club sandwich besteld. De bestelling kwam precies op het afgesproken tijdstip. Was heerlijk. Lekker verse producten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima bezorging. Aanrader !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, vond alleen de hoeveelheid erg weinig. We hadden 2 rundercarpaccio salades besteld. Nou je stopt t in n holle kies, en dan 15 euro voor 1 salade vragen. Dit vond ik wel n beetje schandalig!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd ! Wij hebben genoten !

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere BBQ! Echt een keer wat anders. Lekker vers en goede smaken.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was optyd.En het eten was heerlijk en goed verzorg .

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is snel bezorgd het zag er super verzorgd uit en heeft heerlijk gesmaakt

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super uitkomst in deze tijden. De kwaliteit en de vriendelijkheid die we gewend zijn!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het waren royale porties, het eten was goed warm en keurig op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke Noodle beef gerecht met komkommer in n heerlijke dressing. Echt een aanrader.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren lekker en snel bezorgd! Goede service en voor herhaling vatbaar!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Clubsandwich kip besteld die ik normaal altijd heeerlijk vind. Nu viel hij mij erg tegen! De eiersalade met kerrie was niet zo lekker, is er niet op vooruit gegaan helaas!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes verpakt ook! Bezorger netjes handschoentjes aan 👍

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Net zo lekker als bij jullie in de zaak.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Eindelijk kunnen we ook een thuis lunchen

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top verzorgd en erg lekker ! Aanrader !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De nacho’s zijn de beste van Venlo!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke salade. Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Wel missen we de intieme sfeer van Jullie restaurant.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bestellen met veel plezier nog vaker Allemaal erg lekker en top bezorging

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Maar dat vinden wij altijd bij en van Centraal👌🏼 De bezorger was netjes op tijd, de lunch was goed verpakt en het was heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, op tijd en lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smoothies waren overheerlijk en het brood met dipsausjes ook een echte aanrader liefs Annamoon

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Veurtreffelik, wie gewuuënlik...

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren twee broodjes besteld en deze waren zoals verwacht heerlijk! Ook de nacho’s die we ‘s avonds gegeten hebben smaakte zoals we ze ook op terras aten. De volgende bestelling staat alweer op de planning ;)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit! Heerlijk, vers en goede prijs/kwaliteit! Aanrader!