Beoordelingen van Café Restaurant Central Venlo

Recente recensies van Café Restaurant Central Venlo

5 sterren na 141 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd, warm en goed verpakt. Fijn om een mailtje te ontvangen wanneer het onderweg is. De gerechten smaakten zoals we gewend zijn van Central! Heerlijk en nog goed warm! Erg tevreden over de service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker, goed verzorgd en leuke bezorging! De deluxe tapasplank is zeker een aanrader.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig in alle opzichten. Alles is lekker zoals altijd, heeft de juiste temperatuur, fantastisch verpakt en op tijd bezorgd. We bestellen wekelijks ergens eten maar jullie steigen er met kop en schouders bovenuit! ook super dat er op de kaart aan kinderen gedacht is! Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. En het was heeeeeeerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten en genoten van de kwaliteit en versheid van het eten.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het personeel was erg vriendelijk bij het ophalen en het eten was heerlijk!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht, super verzorgd en erg lekker👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, alles goed verpakt, en echt heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar. We hopen dat we binnenkort weer bij jullie kunnen komen eten en dan met een lekker glaasje bier erbij. groet Mirjam en Funs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goeie borrelplank en verrukkelijke salade, dat maakte een druilerige dag toch nog heel geslaagd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Bezorger was op tijd. Royale portie en iets extra’s voor de jarige. Echt een aanrader.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super plankje, aanrader! Nacho's nog ff in de oven, maar dan idd de heerlijke smaak of je weer in de zaak en/of op 't terras zit

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker :-) heel fijn dat je nog een mail ontvangt wanneer de bezorger onderweg is

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bezorging netjes op tijd en perfect verpakt. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en super service

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! En mooi op tijd bezorgd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd. Kwaliteit altijd goed!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en op tijd bezorgd.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en superlekker! Paar bakjes saus waren opengegaan in de tas...

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goed op temperatuur. Bezorging was netjes en op de afgesproken tijd.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op afgesproken tijd en het eten was heerlijk. Goed verzorgd met een gezellig tintje eraan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgservice Ruime en smaakvolle maaltijd 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker 😋 voor herhaling vatbaar we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd ruim optijd bezorgd. Het borrelpakket ziet er heerlijk en verzorgd uit, wij gaan ervan genieten! Bedankt!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede presentatie en altijd optijd!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, eten wordt op de juiste temperatuur geleverd, lekkere smaak en handige verpakkingen!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top verzorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijke borrelplank. Een aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit van de maaltijd. Stipte bezorging. Temperatuur van de maaltijd was prima. Mooie presentatie in de juiste kartons.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Helaas extra frietjes vergeten. Volgende keer beter!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en lekker gegeten

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wist wel wat ik kon verwachten maar was alsnog aangenaam verrast over de kwaliteit en hoeveelheid van het eten en ook de uitstekende verpakking, perfect!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van deze maaltijd. Verse producten. Goed warm en van goede kwaliteit. Precies op de gevraagde tijd bezorgd. Tot een volgende keer.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘N heeerlijke borrelplank, met verse streek produkten. En perfekt op tijd geleverd. Echt een aanrader voor een avondje thuis op de bank.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met het gezin gegeten! Meer dan voldoende, prima op smaak én perfect op tijd! Aanrader dus..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs-kwaliteitverhouding, goede hoeveelheid. Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de carpaccio, vega burger en poke bowl met garnalen gehad. Bezorging was op tijd en het eten was heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de spareribs besteld. De smaak was super! Ook de frietjes waren lekker krokant en niet slap. Bezorging was er al voor de afgesproken tijd en alles was heel goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nachos waren heerlijk! Maar ook de rest van de borrelplank was super. Het brood en de dips, verrukkelijk. Zeker aanrader.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren optijd! En het eten was heerlijk bereid. Genoeg voor wat je er voor betaald. Zeker een aanrader

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren écht heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en perfect op tijd. bij jullie komen eten is nog beter maar het was een heerlijk alternatief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en perfect op tijd. bij jullie komen eten is nog beter maar het was een heerlijk alternatief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waas heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed optijd en warm. Spareribs en de angusburger waren superlekker !!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Goede porties!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De service was goed en de borrelplank was heerlijk!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect verzorgd en verpakt. We hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren aangenaam verrast hoe goed verzorgd de maaltijd was. Lekker gegeten. voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, ruime porties en perfect op tijd! Absoluut voor herhaling vatbaar!!! Top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gooje bestelprocedure, prima service, op tiëd bezörg en we hebbe, zoewie altiëd, heerlik gegaete, DANKE

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen Vriendelijk geholpen met het afhalen Keurig op tijd klaar Prima prijs - kwaliteit verhouding Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd! Het eten was heerlijk vers en ook zeker meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi verpakt, warm bezorgd en precies op de aangevinkte tijd. 5 sterren waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top! Van bestellen, bezorging en het eten! Dikke 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, allemaal netjes verzorgd en smakelijk. Enig minpuntje was dat de burger erg rood van binnen was had iets langer gebakken mogen worden. Maar ondanks minpuntje zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg smaakvol, mooi gepresenteerd en heerlijk vers brood. Bezorging keurig op tijd en vooraf per emeil aangekondigd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de bestelling opgehaald. Toen we gingen eten bleek dat de beide kipsate niet gaar waren. Ik heb hiervoor gebeld. Dit werd keurig opgelost. Ze zijn 2 nieuwe komen brengen. Deze waren beiden heerlijk. Ivm het ongemak kregen we er nog een portie nacho’s bij om zelf nog klaar te maken. Deze gaan we nog nuttigen. Heel fijn hoe alles is opgelost zodat we nog heerlijk hebben gegeten. Dankjewel. Groetjes Stephanie Geelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 bestelling vergeten, de rest van de de bestellingen al het eten helemaal door elkaar. Gebeld dat ze er nog een vergeten waren, nog na gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Zoals we eigenlijk gewend zijn.. We hebben er weer van genoten. De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Deze keer hadden we een lekker maaltijdsalade. En voor de avond de Nacho.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en meer dan voldoende!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was ouderwets lekker! Jullie hadden echter de glutenvrije bestelling met de normale omgewisseld.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd zag er niet alleen heerlijk uit maar smaakte ook echt heerlijk. Zeker voor herhalingvatbaar

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Zoals altijd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijdsalade krokante kip, club rundercarpaccio, en sandwich brie. Perfect op tijd geleverd. Zelfs de verpakking ziet er smakelijk uit. Bedankt. Is voor herhaling vatbaar.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen de laatste tijd vaker de carpacciosalade en de nacho’s af bij Central en eten die dan thuis of op locatie op. Ook met afhalen behouden ze de kwaliteit die we van hen gewend zijn. Super! Het is jammer dat we het niet in hij restaurant kunnen opeten, maar tot die tijd blijven we hun gerechten afhalen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijjke lunch en vriendelijke bezorger. Top!👍

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik erg jammer vond is dat de kip in de salade helemaal koud was. Zelf ook wel eens afgehaald en bij aankomst thuis was die nog lekker warm dus het kan niet aan de bezorg afstand liggen, wat ook maar 5 min is. En bij 2 salades 2 kleine stukjes brood terwijl het bij consumptie op het terras er altijd 2 grote stukken brood per salade bij zitten. Jammer, erg duur in verhouding hierdoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch èn de altijd lekkere nacho’s👌🏼 Het werd snel bezorgd en er werd netjes rekening gehouden met de coronaregels!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de salade zou ik de dressing apart leveren. Komt de salade ten goede. En er mag wel kruidenboter bij IPV kuipje. Voor de rest prima salade

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste broodjes in Venlo!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Besteld voor 12.15 uur en de bestelling arriveerde netjes rond deze tijd. Beide clubsandwiches lekker en zoals we ze gewend zijn als we bij Central lunchen. Netjes verpakt, goed van smaak, betrouwbare levering. Kortom, een aanrader!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch, netjes en op tijd bezorgd!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle netjese bezorging. Het eten was Heerlijk top een Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer groot succes, goed verzorgd, vers en keurig op tijd bezorgd. Zeer netjes cerpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mekkelik besteld, op tiëd en hiël vrintelik gebrach, heerlk gegaete. Zeker veur herhaling vatbaar 👍🙏🏻

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk

Reactie van Café Restaurant Central:Bedankt voor je bestelling! ^Team Central

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top !

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Goede service

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk .... voor herhaling vatbaar

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke borrelplank. De bezorgtas was enorm versier! Kei leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was incompleet bezorgd, heb meteen gebeld en 20 minuten later was het resterende deel bezorgd met excuses en 3 ijskoffie’s erbij voor het ongemak. Prima opgelost en zeker aan te raden.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeeerlijk en meer dan genoeg!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een borrelplank voor thuis. Helemaal top! Aanrader!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de carpacciosalade. Bestelprocedure en bezorgopties zeer klantgericht. Wel missen we de ambience en vriendelijke bediening 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodplank je en Nacho's besteld (koud). Weer precies op de aangegeven tijd bezorgd. Duidelijke instructie erbij hoe de nacho's warm te maken. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke club sandwich besteld. De bestelling kwam precies op het afgesproken tijdstip. Was heerlijk. Lekker verse producten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima bezorging. Aanrader !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, vond alleen de hoeveelheid erg weinig. We hadden 2 rundercarpaccio salades besteld. Nou je stopt t in n holle kies, en dan 15 euro voor 1 salade vragen. Dit vond ik wel n beetje schandalig!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd ! Wij hebben genoten !

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere BBQ! Echt een keer wat anders. Lekker vers en goede smaken.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was optyd.En het eten was heerlijk en goed verzorg .

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is snel bezorgd het zag er super verzorgd uit en heeft heerlijk gesmaakt

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super uitkomst in deze tijden. De kwaliteit en de vriendelijkheid die we gewend zijn!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het waren royale porties, het eten was goed warm en keurig op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke Noodle beef gerecht met komkommer in n heerlijke dressing. Echt een aanrader.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren lekker en snel bezorgd! Goede service en voor herhaling vatbaar!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Clubsandwich kip besteld die ik normaal altijd heeerlijk vind. Nu viel hij mij erg tegen! De eiersalade met kerrie was niet zo lekker, is er niet op vooruit gegaan helaas!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes verpakt ook! Bezorger netjes handschoentjes aan 👍

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Net zo lekker als bij jullie in de zaak.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Eindelijk kunnen we ook een thuis lunchen

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top verzorgd en erg lekker ! Aanrader !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De nacho’s zijn de beste van Venlo!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke salade. Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Wel missen we de intieme sfeer van Jullie restaurant.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, bestellen met veel plezier nog vaker Allemaal erg lekker en top bezorging

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Maar dat vinden wij altijd bij en van Centraal👌🏼 De bezorger was netjes op tijd, de lunch was goed verpakt en het was heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, op tijd en lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smoothies waren overheerlijk en het brood met dipsausjes ook een echte aanrader liefs Annamoon

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Veurtreffelik, wie gewuuënlik...

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren twee broodjes besteld en deze waren zoals verwacht heerlijk! Ook de nacho’s die we ‘s avonds gegeten hebben smaakte zoals we ze ook op terras aten. De volgende bestelling staat alweer op de planning ;)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit! Heerlijk, vers en goede prijs/kwaliteit! Aanrader!